Schuimrubber platen

schuimrubberwinkel

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten

Waarom schuimrubber platen?

Schuimrubber platen nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De schuimrubber platen kunnen voor vele toepassingen gebruikt worden. Wij hebben twee verschillende soorten schuimrubber platen in veel verschillende afmetingen. Het is voordelig, maar van zeer goede kwaliteit. De platen bieden namelijk als groot voordeel dat ze in verhouding voordeliger zijn dan op maat gesneden schuimrubber. Natuurlijk heeft schuimrubber op maat ook de nodige voordelen, alleen het hangt van het (klus) project af waar het schuimrubber voor wordt gebruikt.

In ons assortiment vind je schuimrubber platen van koudschuim en polyether. Beide voor een voordelige prijs en verkrijgbaar in verschillende diktes. Vanaf 3cm tot 8cm dik.

Welke schuimrubber plaat kiezen?

Wij bieden zowel polyether schuimrubber platen als koudschuim platen aan. Natuurlijk zit er een verschil in het materiaal. Beide materialen kunnen voor elke toepassing binnen de meubelindustrie gebruikt worden. De keuze wordt vaak bepaald aan de hand van de levensduur die een zitmeubel of matras heeft. Polyether is minder veerkrachtig dan koudschuim. Het materiaal ventileert minder goed en het ontstaan van kuilvorming is groter. Bij Polyether kan zitcomfort dus sneller afnemen. De prijs is vanwege deze eigenschappen ook een stuk goedkoper dan koudschuim schuimrubber platen.

Koudschuim heeft een open en onregelmatige celstructuur waardoor het materiaal, beter ventileert, veerkrachtiger is en vooral veel langer mee gaat. Dit materiaal wordt vaak gebruikt als vulling in het matras. Over een langere periode zal dit materiaal veel veerkrachtig blijven, waardoor je voor een langere periode meer zitcomfort zult ervaren. Dit zijn tevens ook de twee belangrijkste verschillen in de schuimrubber platen.

Schuimrubber platen kopen bij Schuimrubberwinkel

Wil je graag schuimrubber platen kopen? Zoek dan niet langer verder, want bij ons ben je aan het juiste adres. Onze schuimrubber platen zijn niet alleen van goede kwaliteit, maar ook nog eens voordelig. De platen zijn 200 x 120 cm en verkrijgbaar in verschillende diktes. Variërend van 3cm tot 8 cm dik. Op die manier zit er altijd wel een juist formaat schuimrubber plaat tussen.

Voor vragen of advies kun je contact met ons opnemen. Wij helpen en/of adviseren je dan graag persoonlijk verder.