Knuffel vulling

schuimrubberwinkel

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten

De beste knuffel vulling

Op zoek naar knuffel vulling voor een eigengemaakte knuffel of voor een bestaande knuffel? Een knuffel moet natuurlijk wel beschikken over vulling. Anders wordt het een hele rare knuffel. In ons assortiment vind je daarom diverse soorten knuffel vulling. Het gaat om schuimvlokken en vezelbolletjes vulling. Hieronder vertellen we je graag het verschil tussen deze twee soorten vulling, zodat jij kunt bepalen welke vulling het beste bij jou past. Met de juiste knuffel vulling blijft een knuffel namelijk langer mooi en goed.

Ons aanbod

Je kon hierboven al lezen dat wij twee verschillende soorten knuffel vulling in ons assortiment hebben. Dit zijn de schuimvlokken en vezelbolletjes. De schuimvlokken kun je naast de vulling voor knuffels ook gebruiken als kussenvulling van bijvoorbeeld een bank. Je vindt in ons assortiment gerecyclede schuimvlokken van rest schuim polyether en koudschuim in kleine reepjes gesneden. Deze vulling geeft een goede ondersteuning en zakt niet veel in. Dit kun je ook terugzien bij de knuffel.

Naast schuimvlokken hebben we ook vezelbolletjes. De vezelbolletjes kun je gebruiken voor het vullen van sierkussentjes die zacht moeten aanvoelen, maar ook voor een knuffel. Dit is onze enige vulling die je kan wassen op 40 graden, de vulling gaat dan niet klonteren. Dus zeer geschikt als anti allergene vulling. Nu je het verschil weet in de verschillende vullingen kun je zelf bepalen welke vulling er bij jou past.

Knuffel vulling kopen bij Schuimrubberwinkel

Wil je graag knuffel vulling kopen? Zoek dan niet verder, want bij ons ben je aan het juiste adres voor vulling. Onze zakken vulling zijn verkrijgbaar per 1 kilogram. Een gewicht van 3 kilogram is ongeveer een vuilniszak vol van 100 liter aan schuimvlokken. De vezelbolletjes zijn zachter en het is afhankelijk van de grootte van de knuffel hoeveel je nodig hebt.

Voor vragen of advies kun je daarom contact met ons opnemen. Wij helpen/adviseren je dan graag persoonlijk verder.