Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten kussens: binnenkussens, schuimrubber op maat, binnen vullingen, hondenkussens, enzovoort. Wij leveren ook veel kussengerelateerde artikelen zoals poefs, zitzakken en kussenhoezen.

Schuimrubberwinkel is onze webwinkel  gespecialiseerd in het verkopen van schuimrubber en koudschuim op maat.

Polyether schuimrubber en koudschuim kun je bij ons exact op maat bestellen. Wij krijgen het schuim van een Nederlandse fabriek in grote blokken, en met onze machines wordt het schuim in plakken gesneden, en daarna exact op maat gesneden.

Wij zijn een familiebedrijf in het noorden van Nederland in de stad Groningen en hebben ons steeds meer gespecialiseerd in allerlei soorten kussens, en zijn steeds groter geworden in alle soorten kussens te maken. Al onze kussens maken wij zelf in onze eigen werkplaats en atelier, daardoor kunnen wij onze kussens en schuimen heel voordelig aanbieden.

Liever complete kussens met een outdoor hoes bestellen? Neem eens een kijkje op onze maatwerk website www.lefenlief-tuinkussens.nl  waar je zelf jouw perfecte tuin en loungekussens kunt samenstellen!

Op zoek naar binnenkussens, binnenpoefen, zitzakken en heel veel andere soorten kussens? Neem eens een kijkje op onze verkoopsite www.kussengigant.nl

Vakantiemelding

Van 2 tot en met 4 januari zijn wij gesloten en telefonisch niet bereikbaar. Bestellingen kunnen geplaatst worden en worden binnen de normale levertermijn verzonden.