Schuim voor kussens

schuimrubberwinkel

Toont alle 6 resultaten

Schuim voor kussens

Op zoek naar schuim voor kussens in je stoel of bank? Wij hebben een uitgebreid assortiment schuimrubber kussens op maat en helpen je graag met het optimale comfort. In ons assortiment vind je verschillende soorten schuimrubber die voor diverse meubelen geschikt zijn. Schuimrubber voor kussens is er namelijk in verschillende materialen. Elk materiaal heeft weer bepaalde eigenschappen die horen bij een persoonlijke voorkeur.

Schuimrubber voor kussens assortiment

In ons assortiment hebben we verschillend schuim vulmateriaal voor je kussen of kussens. Om te beginnen is er latexvulling. Dit is een zeer elastische en stevige vulling. Wordt echter wel vaak gebruikt voor bank kussens. Tevens ook te gebruiken als vulling voor de bank zelf. Biedt een goede ondersteuning en is veerkrachtig. We hebben ook gerecyclede schuimvlokken van rest schuim polyether en koudschuim in kleine reepjes gesneden. De schuimvlokken kun je gebruiken om zelf stevige kussens te maken of om bij te vullen. Deze vulling geeft een goede ondersteuning en zakt niet veel in.

Naast schuimvlokken hebben we ook traagschuimvlokken. Traagschuimvlokken zijn druk verlagend, maar geven nog wel een goede ondersteuning. Het komt altijd weer in zijn oorspronkelijke vorm terug. De vulling vormt zich naar je lichaam. Dit is echter wel een zware vulling. Een kussen zacht aan willen laten voelen? Dan zijn vezelbolletjes de perfecte optie. Dit is tevens ook onze enige vulling die je kunt wassen op 40 graden, de vulling gaat dan niet klonteren. Dus zeer geschikt als anti allergene vulling.

Tot slot EPS korrels. Deze kun je gebruiken als zitzak vulling. Je kan deze vulling ook gebruiken voor hondenkussens of poefs. Dit materiaal is tevens zeer geschikt voor buiten, want het neemt geen vocht op en gaat dus niet schimmelen.

Schuim voor kussens kopen bij Schuimrubberwinkel

Wil je graag voordelig schuimrubber kopen voor het vullen van je kussens? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De EPS korrels, oftewel de zitzak vulling, is per 100liter te bestellen en alle ander eerder genoemde vullingen per kilogram. Om te bepalen hoeveel schuim je voor de kussens nodig moet hebben kun je een berekening maken door de kubieke inhoud te nemen van het kussen. Zo koop je nooit teveel of te weinig.

Voor vragen of hulp bij het bepalen van de juiste hoeveelheid kun je ook contact met ons opnemen. Wij helpen en/of informeren je dan graag persoonlijk verder.