Koudschuim

schuimrubberwinkel

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten

Koudschuim schuimrubber

Koudschuim is een materiaal dat gemaakt wordt van Polyurethaan. Door de naam koudschuim denken echter veel mensen dat het koud is. Dit is echter niet het geval. Een andere naam is ook wel High Resilience (HR) schuim, oftewel schuim met een hoge veerkracht. Dit materiaal is heel erg geschikt voor matrassen. Ook bij ons kun je terecht voor koudschuim en zelfs koudschuim op maat.

Wat is koudschuim precies?

Koudschuim is een hightech schuim dat vooral gebruikt wordt voor matrassen, omdat het geweldige eigenschappen biedt. De open celstructuur die koudschuim van nature heeft zorgt dat het materiaal goed ventileert en goed vocht doorlaat. Een belangrijke eigenschap voor een matras. Koudschuim blijft relatief koel. Kuilvorming komt ook nauwelijks voor bij de goede matrassen. De levensduur van een matras van koudschuim gaat daarom ook lang mee.

Voordelen

Het gebruiken van koudschuim kent meerdere voordelen. Vooral de combinatie om koudschuim bij een matras te gebruiken gaat heel goed samen. Zoals je al eerder kon lezen ventileert het goed en neemt het vocht op. Een perfect matras dus voor mensen die bijvoorbeeld last hebben van nachtelijk zweten. Ook kent koudschuim een hoog conformiteit. Of met andere woorden: een hoog aanpassingsvermogen. Een matras van koudschuim zal zich daarom goed vormen naar de contouren van het lichaam. Andere voordelen van koudschuim zijn:

  • Allergie- en geurvrij
  • Heel erg duurzaam
  • Bij een hoge HR-waarde biedt een matras veel veerkracht
  • Een koudschuim matras heeft geen last van kuilvorming

Koudschuim kopen bij Schuimrubberwinkel

Bij ons ben je aan het juiste adres voor koudschuim op maat. Zo kun je bij ons terecht voor schuimrubber van koudschuim of koudschuim platen die op maat gemaakt kunnen worden. Wij gaan voor maatwerk en dat alles voor een voordelige prijs. Kies een vorm naar keus en gebruik de handige maatwerk module om zo exact te weten wat het bedrag wordt. Je kan nadat je de maten in centimeters hebt ingevuld, de gewenste vorm in je winkelmand doen. Wij gaan dan zo snel mogelijk voor je aan de slag. Het schuimrubber wordt voor je op maat gemaakt en zal binnen 1-7 werkdagen worden verzonden met PostNL.

Voor vragen kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je dan graag persoonlijk verder. Geldt ook voor als je advies nodig hebt bij een aankoop.