Ritsen

schuimrubberwinkel

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten

Ritsen & rits artikelen

Bij een meubelstuk of kussen kan een rits natuurlijk niet ontbreken. In ons assortiment vind je ritsen per meter en ritsen per 4mm breed. Met de ritsen per meter willen wij ervoor zorgen dat je de rits kunt gebruiken voor elk formaat kussen of meubelstuk waarbij een rits nodig is. Natuurlijk hebben we naast de ritsen ook rits schuivers in ons assortiment. Deze zijn tevens verkrijgbaar is verschillende kleuren.

Met een juiste rits kun je kussens en meubelen als het ware weer een nieuw leven geven. Het vullen van een kussen met schuim kan met een rits op de juiste plek blijven zitten. Dat wordt dus weer optimaal genieten van het comfort van het kussen, matras of ander meubelstuk.

YKK ritsen assortiment

YKK is ’s werelds grootste producent van ritsen. Deze 80 jaar oude Japanse multinational staat bekend om het produceren van ritsen, metalen drukknopen, klittenband en nog veel meer. In ons assortiment vind je dus de YKK ritsen. YKK heeft de reputatie dat het de allerbeste ritsen ter wereld maakt en deze ritsen worden dan ook gebruikt door alle grote mode merken.

De YKK rits per meter en van 4mm breed in ons assortiment is in verschillende kleuren te verkrijgen. In het wit, grijs, zwart en beige. Dit type rits is bijvoorbeeld erg geschikt voor tuinkussens, kussens en om zelf te naaien. Bij dit type rits kun je een bijpassende rits schuiver combineren. Naast de rits van 4mm breed hebben we ook bieskoord van kunststof per meter. Deze is 3mm dik en verkrijgbaar in de kleur antraciet. Het koord kun je gebruiken om zelf een bies / piping rand in het kussen te maken.

Ritsen kopen bij Schuimrubberwinkel

Wil je graag ritsen per meter kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met ons aanbod in ritsen die tevens in diverse kleuren verkrijgbaar zijn zit er altijd een passende rist voor je tussen. Geschikt voor het maken van kussens en hoezen, maar ook tassen. De rits wordt aan 1 stuk geleverd.

Een vraag over de ritsen in ons assortiment? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.