Koudschuim platen

schuimrubberwinkel

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten

Waarom kuidschuim platen?

Koudschuim is een vorm van schuimrubber dat erg geschikt is voor dagelijkse belasting. Denk aan bijvoorbeeld een matras waar iedere dag op wordt gelegen. Als je kiest voor koudschuim platen dan kies je voor zeer hygiënisch materiaal. Het materiaal ventileert namelijk goed, neemt vocht uitstekend op en er kan geen schimmelvorming ontstaan. Door deze eigenschappen zijn koudschuim platen het ideale product voor vulling in matrassen, bankstellen, zitkussens en rug kussens die dagelijks gebruikt worden.

Bij ons kun je kiezen voor koudschuim platen en koudschuim op maat. Je hebt dan nooit teveel of juist te weinig koudschuim, maar precies op maat.

Ons aanbod koudschuim platen

In ons assortiment vind je koudschuim HR 45 medium en HR 45 soft. De afkorting HR staat voor high resilience, wat aangeeft dat het materiaal een hoge veerkracht kent. De afmeting van deze platen is 200 x 120 centimeter. De platen zijn een voordelige oplossing ten opzichte van op maat gemaakt koudschuim. Je snijdt het koudschuim zelf eenvoudig op maat met een scherp mes, zoals een keukenmes of stanleymes. HR 45 soft is heel veerkrachtig, en zeer geschikt om op te slapen of als rugkussens te gebruiken. Ook als je iets zachter wilt zitten dan is dit schuim ook een goede keuze.

De koudschuim platen HR 45 medium zijn ook heel veerkrachtig. De platen zitten vooral heel erg fijn. Het is vocht regulerend en daardoor zeer geschikt om te gebruiken voor tuinkussens en bankstellen. Eigenlijk allerlei soorten toepassingen die dagelijks gebruikt worden. De dikte van de platen kun je nog zelf aangeven tijdens het bestellen. Wij snijden de platen op 3, 4, 5 , 6, 7 en 8 cm.

Koudschuim platen online bestellen bij Schuimrubberwinkel

Ben je op zoek naar koudschuim platen voor als vulling? Zoek dan niet verder, want bij ons ben je aan het juiste adres. Bij ons vind je kwalitatieve koudschuim platen tegen een scherpe prijs. Naast koudschuim hebben we ook schuimrubber platen mocht dat meer je voorkeur hebben wat betreft de eigenschappen.

Twijfel je nog over welk type schuimplaat je wilt kopen? Dan kun je met ons contact opnemen en wij helpen je dan graag persoonlijk verder.