Bank kussens opvullen

schuimrubberwinkel

Toont alle 4 resultaten

Waarom bank kussens opvullen?

Je wilt graag bank kussen opvullen voor meer optimaal comfort? Zoek dan niet verder, want bij ons ben je aan het juiste adres voor de vulling van jouw bankkussens. Niets is zo vervelend dan een bank die niet meer lekker zit vanwege de kussens. Kiezen voor bank kussens opvullen is daarom absoluut geen overbodige luxe. Voor de vulling heb je de keus uit latexvulling of schuimvlokken

Hieronder leggen we graag de eigenschappen van deze twee type schuimrubber uit, zodat jij de beste keus kunt maken.

Verschil schuimvlokken en latexvulling

In ons assortiment vind je latexvulling en schuimvlokken om je bank kussens mee op te vullen. Wil je echt de kussens waar je op zit vullen? Kies dan schuim voor kussens voor het optimale zitcomfort. Latexvulling is van nature bijzonder veerkrachtig en biedt daardoor een goede ondersteuning. Het is tevens de stevigste variant van alle kussenvullingen. Het heeft een vaste vorm, waardoor het een optimale ondersteuning biedt.

Naast latexvulling zijn er ook nog schuimvlokken. Dit is samengeperst schuim. Het is een stevig schuimsoort die zware belastingen kan opvangen. Daarnaast zijn schuimvlokken geschikt voor geluidsisolatie en houdt het warmte goed vast. Schuimvlokken zijn te gebruiken om zelf stevige kussens te maken of bij te vullen, de vulling geeft een goede ondersteuning en zakt niet veel in.

Bank kussens opvullen met vulmateriaal van Schuimrubberwinkel

Zijn je bank kussens toe aan het extra vulling en daarmee ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor het opvullen van je bankkussen. De zakkenvulling gaan per 1 kilogram. Als je bij schuimvlokken 3 kilogram hebt dan is dit ongeveer een vuilniszak vol van 100 liter. Voor een extra goede ondersteuning vind je bij ons wat je zoekt.

Voor vragen of advies kun je contact met ons opnemen. Wij helpen en/of adviseren je dan graag persoonlijk verder. Op die manier maak je altijd de juiste keus in het vulmateriaal dat je nodig hebt.