Fiberfill

schuimrubberwinkel

Enig resultaat

Enig resultaat

Fiberfill

Fiberfill wordt gebruikt als vulmateriaal voor kussens, maar ook als tussenlaag bij het stofferen van schuimrubber. Bij ons vind je twee verschillende soorten schuimrubber, namelijk koudschuim en polyether. Als tussenlaag wordt het fiberfill op rol of fiberfill per meter genoemd. Het materiaal is gemaakt van kunststof polyester. Een belangrijke eigenschap is dat het materiaal een hoge veerkracht heeft. Het materiaal is zeer hygiënisch, waardoor insecten en bacteriën er niet in kunnen leven.

Hoge kwaliteit voor een lage prijs

De hoge kwaliteit van fiberfill zorgt ervoor dat het niet snel slijt en dus lang mooi blijft. Dat betekent een lange levensduur. Je kunt het materiaal gebruiken om een kussen mooi bol te laten staan of als je ronde hoeken wilt creëren in het kussen. Je kunt een toplaag op het schuimrubber plakken en daardoor ziet het kussen er mooier afgewerkt uit. Schuimrubber gaat minder snel slijten doordat er geen wrijving is. Vergeet overigens niet om lijmspray te kopen om de fiberfill op het schuimrubber of koudschuim te lijmen.

Bij ons schaf je fiberfill ook nog eens voordelig aan. Je kunt bij ons fiberfill per meter kopen. Per meter is het 160 cm breed en het is wasbaar op 60 graden. De meest gebruikte fiberfill is de 200 gram.

Fiberfill voordelig kopen bij Schuimrubberwinkel

Wanneer je schuimrubber koopt en deze gaat stofferen, dient fiberfill op rol als toplaag op het schuimrubber. Het kussen kan op die manier boller gaan staan. Een kussen ziet er mooier uit en fiberfill heeft tevens ook nog een extra beschermende werking. Het gaat slijtage tegen, omdat er minder wrijving is. Het materiaal kan ook gebruikt worden voor het vullen van een honden kussen, kleding en dekbedden. Hierbij dient het als vulmateriaal bij kussens en dus als tussenlaag bij het stofferen.

Dit hoogwaardige product kun je gemakkelijk en voordelig bij ons bestellen. Voor vragen of meer informatie kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je dan graag verder.