Outdoorstoffen

Outdoorstof per meter, de outdoorstof bestellen wij direct van de fabriek, en is van Europese topkwaliteit. Daardoor kunnen wij de stof goedkoop aanbieden.
De stof is 160 cm breed en kun je op een gewone naaimachine naaien.

De outdoor stof is 220 gram per m2, en kan gewassen worden op 40 graden.
De stof is gemaakt op basis van olefin en is waterafstotend.
Het kan dus goed tegen een regenbui, en droogt snel.

Kortom een goede kwaliteit outdoorstof in heel veel verschillende kleuren waar wij ook al jaren kussens op maat mee maken tot volle tevredenheid van ons zelf en van onze klanten.

Geen zin om zelf de kussens op maat te maken, kijk dan op onze website :
Lef en lief tuinkussens

Hierbij bestel je gemakkelijk zelf kussens op maat voor binnen en buiten!

Outdoorstof is een speciaal type stof dat speciaal is ontworpen voor gebruik in de buitenlucht. Het is een zeer duurzame en waterbestendige stof die bestand is tegen de elementen en geschikt is voor allerlei soorten buitenactiviteiten.

Een van de grootste voordelen van outdoorstof is dat het bestand is tegen water en vocht. Dit betekent dat het ideaal is voor gebruik bij regenachtig weer of in vochtige omstandigheden. De stof droogt snel en blijft vrij van schimmel en meeldauw. Hierdoor is het geschikt voor gebruik in allerlei soorten buitenmeubilair, zoals kussens, stoelen, banken en parasols.

Daarnaast is outdoorstof zeer duurzaam en bestand tegen slijtage en verkleuring door de zon. Hierdoor blijft het er lang mooi uitzien, zelfs na langdurig gebruik en blootstelling aan de zon. De stof is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, waardoor het perfect past bij je persoonlijke stijl en smaak.

Een ander voordeel van outdoorstof is dat het gemakkelijk schoon te maken is. Mocht de stof vies worden door vuil, vogelpoep of andere viezigheid, dan is het eenvoudig schoon te maken met water en zeep. Hierdoor blijft het meubilair er mooi uitzien en gaat het langer mee.

Kortom, outdoorstof is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar duurzame, waterbestendige en onderhoudsvriendelijke stof voor gebruik in de buitenlucht. Het biedt bescherming tegen de elementen, blijft er lang mooi uitzien en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. Overweeg outdoorstof voor je volgende buitenmeubilair project en maak de mooiste kussens voor binnen en buiten.

schuimrubberwinkel

Toont alle 29 resultaten

Toont alle 29 resultaten